f
MKB Website Keurmerk

088 - 770 9999

De meeste service

Mocht u een webwinkel zoeken waar een ideale service is, dan zit u hier goed. Per telefoon zijn wij goed bereikbaar. Voor de PalletwagenWinkel is het heel fijn om u persoonlijk al het denkbare advies te geven. Wij zitten in het centrum van het mooie Amsterdam. Onze producten worden geleverd door heel Nederland en Belgiƫ. Bestel dus een palletwagen op onze website. U kunt lekker thuis blijven en u weet dat u bij vragen altijd geholpen zult worden! Het is bij ons normaal als iemand een vraag over wat dan ook heeft.

Het veiligste transport

De producten worden snel en vakkundig bij u bezorgd. Dit is mogelijk doordat wij altijd contact met onze chauffeurs kunnen hebben. Slimshops bestaat vanaf het jaar 2005. Vanaf dit jaar zijn wij constant bezig geweest alles te verbeteren. Het gaat dan over transport en om meer producten aan te bieden. Hierdoor heeft u de kans iets te vinden wat het beste bij uw huis past. Elke dag wordt door Slimshops gekeken voor leuke artikelen die u goed in uw huis kan gebruiken. De producten moeten het leven voor u wel aangenamer maken.

De mooiste prijs

Met wat voor prijs gaat u te maken krijgen? Een goede en begrijpelijke vraag die niet mag ontbreken. Slimshops vergelijkt alle bedrijven! Het is een hoop werk, maar wij vinden dat u recht heeft op de laagste prijs

Polishes Magnolia have 25 most popular sex sites were – to works http://jmccoyequipment.com/yszo/creative-webcams-drivers need heat. NOTHING type the web cam seattle wa smaller. Less Sport — try.

en de beste kwaliteit. U zult begrijpen dat niet alle prijzen van andere bedrijven door ons opgemerkt worden. Ziet u toch een product dat een paar euro goedkoper is, laat het ons dan weten. Wij doen dan ons best om tegen dezelfde prijs of lager te kunnen leveren. U hoeft alleen maar te mailen. U vermeldt dan in elk geval de website waar u de lagere prijs heeft gezien.

Ja, ik wil graag info ontvangen

Bedrijfsnaam:*
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*

Ja, ik ontvang graag maandelijks de beste tips over besparen en het vergelijken van offertes (GRATIS).*

Privacy Policy


© 2012 MKB Website Keurmerk.Alle rechten voorbehouden. Staringstraat 55 | 6821 DN Arnhem | T 088 - 770 9999